Ademwerk tegen Spanning & Stress in Utrecht

Verlos jezelf van spanning en emotionele druk met ademtherapie, één op één of in groepsverband.

Frederik van Eedenstraat 5a, Utrecht | T. 06 54383896 | Gecertificeerde 1-op-1 ademsessies v.a. €67,-

Stress & spanning loslaten met ademwerk therapie

Voel jij je regelmatig gespannen of gestresst? Je zit teveel in je hoofd? En merkt dat je ademhaling hoog en onregelmatig is en moeite hebt om je echt ontspannen? Dan kan ademwerk wellicht een oplossing bieden. Tijdens een ademwerk sessie leer je om bewuster te ademen en meer ontspanning te ervaren. Diepe bewuste ademhalingen en je aandacht richten op je ademhaling, maakt dat de spanning en stress in je lijf verminderd en je veel meer rust en balans zal ervaren in je dagelijks leven.

De Voordelen van een ademwerk sessie?

Ontspanning

Ademwerk helpt bij ontspanning en het verminderen van stress en spanning in het lichaam.”

Bewustwording

Ademwerk helpt bij het bewuster worden van je adempatronen en het creëren van meer lichaamsbewustzijn

Zelfreflectie

Ademwerk helpt bij zelfreflectie, inzichten en het verkennen van je innerlijke wereld

Innerlijke rust

Ademwerk helpt bij het vinden van innerlijke rust en vrede in jezelf

Jeannette Emmelot

Gecertificeerd Sjamanistisch Ademwerk & Healing coach

Hi, ik ben Jeannette,

Mijn missie is om jou terug te brengen in je eigen kracht en vanuit je hart je pad verder te bewandelen.

Met het werk dat ik doe help ik jou terug naar je kern en dieper in contact te komen met met jezelf, zodat je vrij en vol in je licht kan gaan staan.

Ik heb geleerd het leven als een reis te zien, en dat ik mijn missie leef. NU op dit moment! Alles start hier!! En dat kan ook voor jou. Alleen jij weet wat het beste is voor jouw groei. Als je goed voor jezelf zorgt, dan straal je dat uit. Het maakt je magnetisch voor de mensen om je heen.

Ademwerk heeft grote transformaties in gang gezet. Het voelt voor mij als de sleutel naar een lichter leven, minder stress en brengt me keer op keer met alle mooie inzichten, dichter bij wie ik in wezen ben.

Wat houdt een helende ademsessie praktisch in?

Goeie vraag! Tijdens de sessies zullen we in mijn praktijk samen een veilige en ondersteunende ruimte creëren waarin je jezelf kunt openen en genezen, inclusief mat en comfortabel dekentje!

1. Intentie

Met een krachtige intentie die we vooraf bepaald hebben, in je achterhoofd, adem je gedurende ongeveer 45 tot 60 minuten dieper in en uit dan gewoonlijk. Je komt hierdoor in een veranderde bewustzijns staat terecht, alsof je ‘wakker droomt’.

2. Bewust ademhalen

Ik geef je uitgebreid uitleg over de verbonden ademhaling. Bewust verbonden ademen activeert en opent jouw ademhalingssysteem. Dit doen we omdat de meeste trauma’s zich hier vastzetten, waardoor we ze ook hier los mogen ademen.

3. De reis

Tijdens de sessie begeleid ik je in jouw innerlijke reis. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar door middel van zelfonderzoek en ademwerk halen we je uit je hoofd, zodat je weer beter verbinding kan maken met je lijf en je hart.

Een enkele sessie of maak een reis!

Experience me

Leer mij en mijn prachtige werk kennen

1 sessie

€125

 • 1 één op één Ademwerk sessie (à 120 minuten)
 • Ervaar wat de adem voor jouw proces en levensenergie kan doen
 • 2 uur mijn volledige toewijding aan jouw proces
 • Praktische oefeningen om thuis verder te integreren

Becoming Me

Ervaar een diepere verbinding met jezelf.

4 Sessie

€400 (2 maanden)

 • 4 x één op één Ademwerk sessies (1,5 à 2 uur)
 • Ruimte geven aan wat gevoeld of gezien wil worden
 • Leer jezelf en jouw processen kennen
 • Afgestemde praktische oefeningen op de processen om thuis zelf te integreren
 • Wekelijks support via whatsapp

Becoming Free

Terug in je eigen kracht en wordt jouw eigen healer

8 Sessies

€777 (4 maanden)

 • 8 één op één Ademwerk sessies (1,5 à 2 uur)
 • Diepe integratie voelbaar in je dagelijks leven
 • Wordt je eigen healer
 • 24/7 support via whatsapp, wekelijks contact Live of kort telefonisch
 • Praktische oefeningen om thuis zelf te integreren
 • Nazorgsessie

Ja! Ik doe mee of wil meer weten

1. Stuur me een bericht

Stuur me een vrijblijvend bericht of schrijf je direct in (ik geef meerdere sessies per week, datum in overleg).

2. Bel of WhatsApp me

Bel 06 543 838 96 of WhatsApp me. Het kan even duren voor een reactie maar doorgaans krijg je binnen een uur bericht.

3. Of bekijk m’n Hipsy

Op hipsy.nl bied ik regelmatig ademsessies of ademcirkels aan in groepverband. Bekijk mijn actuele agenda en boek direct jouw sessie in.

Een reis met muziek, aanraking, lichttaal, klanken, het afvoeren van overtollige energieen...

Rated 5 out of 5
april 18, 2023

Wat een bijzondere ervaring, deze Healing Massage! Dat is echt wat het is :)! Jeannette combineert haar zachte en tegelijk krachtige, helende handen met haar intuïtieve manier van intunen op de Lichtwereld en dat wat jouw lichaam nodig heeft. Een reis met muziek, aanraking, lichttaal, klanken, het afvoeren van overtollige energieen… ik voelde me als herboren en meegenomen naar een andere dimensie! De dagen erna barstte ik van de energie, ongelofelijk! Je hebt heel veel voor me opgeruimd, dankjewel :)! Ik kom graag terug voor een volgende reis…! Liefs, Esther

Esther van den Wildenberg

Jeannette weet een fijne en veilige sfeer te creëren

Rated 5 out of 5
april 18, 2023

De ademcirkel bij Jeannette was zeer helend en mooi. Jeannette weet een fijne en veilige sfeer te creëren om met een kleine groep vrouwen te werken. Een thema waar ik allang mee worstel (hechtingstrauma) werd op een diepere laag aangeraakt. Tijdens de verschillende ademsessies kon ik contact maken met hele vroege ervaringen, emoties en overtuigingen die me tot op de dag van vandaag belemmeren in het aangaan en in stand houden van een intieme relatie. Door deze ademcirkel is er beweging ontstaan in deze bevroren delen van mezelf.

Anoniem

Intuïtief voelde ze zo goed aan wat ik nodig had en wat er in mij gebeurde

Rated 5 out of 5
april 15, 2023

Ik werd door Jeannette meegenomen op een hele mooie ademreis met healing, wat veel teweeg bracht op verschillende lagen. Door haar zachte liefdevolle aanwezigheid voelde ik me op mijn gemak en kon ik me overgeven aan het proces. Intuïtief voelde ze zo goed aan wat ik nodig had en wat er in mij gebeurde. Ik ben dankbaar voor de ontspanning en mooie inzichten die ik heb mogen ontvangen!

Femke de Groot

Jeannette is in staat liefdevol, invoelend en oordeelloos met je mee te kijken

Rated 5 out of 5
februari 18, 2023

Ik deed bij Jeanette een opstelling. Hierdoor ontstond er een rustpunt in de rush van mijn drukke leven. Het werd helder waar op dit moment mijn behoeftes liggen. Jeannette is in staat liefdevol, invoelend en oordeelloos met je mee te kijken. Ik ervaarde de nazorg ook als heel zorgzaam. Superfijn.

Marné v. Veenendaal
Samen de uitdaging aangaan? Deel deze pagina op je favoriete platform :)