Blog

Mediteren, Hellup daar zit ik te veul voor in m’n hoofd!!

Mediteren om tot rust te komen was nooit echt mijn ding, veel te druk in mn hoofd. Ik ben meer iemand van in de stilte komen door dingen te doen bijvoorbeeld in een wandeling of als ik aan het koken ben en verder niets hoef. Pas dan kan ik rust in m’n hoofd ervaren.

Als bleef het altijd pruttelen over het feit dat ik niet gewoon in mezelf de rust kan vinden.

Tot dat ik 6 jaar geleden ik bij toeval de trainings voor soul body fusion, hier leerde ik om voor het eerst een super simpele meditatie methode om dichter bij mezelf te komen. Door vanuit m’n hart in contact te maken met moeder aarde en het universum. Eindelijk een manier wat ik gewoon zelf kan en dat elke dag doen en mezelf meer aanwezigheid en focus geeft. Een manier om mijn energie meer bij mij te houden. Een hele fijne toevoeging van

Deze meditatie waardevolle dag alleen om ging maar een waardevolle toevoeging. Soul Body Fusion® (SBF) is een eenvoudig en krachtig zelfhelingsinstrument dat ons in staat stelt weer te worden wie we in wezen zijn. Maar daar later meer over…

Contact maken..
Herken jij dit ook?
Relaties zijn mooi , maar soms ook lastig,. Het gevoel dat je je krachtig en mooi mens bent. Even intelligent als ieder ander, maar de ander lijkt toch altijd succesvoller. Het lukt je niet dat te tonen, op die manier te tonen naar de buitenwereld . Het komt er niet uit.
Je wordt niet herkent en dat maakt je zoekende .

Zo was het bij mij . Ik heb de afgelopen jaren zoo gezocht, in allerlei, trainingen, cursussen, bij coaches, in werk, in relaties.

Dat ging dan eigenlijk over het contact maken met mijn eigen innerlijke wijsheid. Ik kende mezelf eigenlijk niet.
Dus hoe had een ander mij kunnen zien.

Sinds mijn reis naar Bosnie in mei, wordt me steeds meer duidelijk.
En hoewel een deel van mij daar zelf nog steeds soms oordelen over heeft, dat t allemaal nogal zweverig is.
Het voelt als de waarheid .
Dit ben ik.
Of dit ben ik ook.
Wat dat allemaal is ga ik de komende tijd met jullie delen.
Open ..
Voorbij mijn schaamte erover.
Voorbij mijn niet waardig voelen.
Maar in dat wat ik hier te brengen heb.💙

Samen de uitdaging aangaan? Deel deze pagina op je favoriete platform :)