Mediteren, (n)iets voor mij?!

Mediteren om tot rust te komen was nooit echt mijn ding, ik was veel te druk in mn hoofd. Ik ben meer iemand van in de stilte komen door dingen te doen, bijvoorbeeld tijdens een wandeling, met m’n handen bezig wroetend in de aarde of als ik aan het koken ben en verder niets hoef. Pas dan kan ik rust in m’n hoofd ervaren.

Het bleef het altijd pruttelen dat ik niet gewoon in mezelf de rust kon vinden, want die wens is er natuurlijk wel.

Totdat ik 6 jaar geleden bij toeval de training voor soul body fusion ontdekte. Hier leerde ik voor het eerst een super simpele meditatie methode kennen. Door vanuit m’n hart contact te maken met moeder aarde en het universum, kwam ik dichter bij mezelf. Eindelijk een methode die voor mij werkt, elke dag kan doen en meer aanwezigheid en focus geeft. Een manier om mijn energie meer bij mij te houden.

Deze vorm van bij mezelf komen voelt als een waardevolle aanvulling naast de dingen die ik van nature al doe. Het is ook een onderdeel van het proces van Soul Body Fusion®. Dit is een eenvoudig en krachtig zelfhelingsinstrument dat ons in staat stelt weer te worden wie we in wezen zijn. Maar daar later meer over…