Soul Body fusion®

Soul Body Fusion®
Het ontbrekende stuk voor healing en meer….

Ongeveer 7 jaar geleden kwam Soul body Fusion® op mijn pad. Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden en is ontwikkeld door Jonette Crowley. Het is een energetisch proces waarbij je de zielsenergie het werk laat doen. Vanuit de hoogste frequentie nodigen we de ziel uit met het lichaam te versmelten, waardoor blokkades op alle niveaus in het lichaam moeiteloos verdwijnen.

Vechten vluchten of bevriezen

Zoals velen zullen herkennen, was ook ik het grootste deel van mijn leven niet echt aanwezig, niet echt hier. 

Wat ik daarmee bedoel is dat een groot deel van mijn ziel niet volledig geïncarneerd was in mijn lichaam. Ik was er wel maar nooit helemaal. Als kind werd ik daarom als dromerig gezien. Maar ook in mijn latere jeugd, kan ik me voornamelijk herinneren als niet aanwezig, ik was er wel met mn lijf, maar niet volledig met mijn bewustzijn. Alsof ik meer op de achterbank zat en toeschouwer was van mijn leven zonder hier echt grip op te hebben. Door heftig trauma en teleurstellingen in mijn vroege jeugd was dit mijn manier van overleven (vechten, vluchten of bevriezen). Je ervaart dan dingen minder intens, door even niet aanwezig te zijn je mijn lijf, in het hier en nu, maar in mn eigen gedachtenwereld, een stukje niemandsland, een tussenwereld of mijn wonderland”.. 

Nou is er niets mis met leven in wonderland. Maar het is nog krachtiger om beide werelden te kunnen ervaren, om echt aanwezig te zijn in dit aardse leven.

Zelfhealing

Na de scholing, heb ik deze methode vele malen op mijzelf zelf toegepast, en doe dit nog steeds regelmatig. En het verbaast me elke keer weer wat er gebeurt . Het brengt zoveel licht dat het daarna lijkt of er vele dingen , mensen en situaties als vanzelf op mn pad komen. Maar het meest belangrijke van alles het brengt me elke keer meer hier, aanwezig in mn lijf en mn leven.

Ook pas Soul body Fusion® toe in de sessies die ik geef, met of zonder behulp van de Adem. Iedere keer ben ik weer verrast van de bijzondere uitwerking die het brengt in zo’n korte tijd. Al hoewel je nooit precies van te voren kan zeggen wat er gebeurt, omdat ieder mens uniek is, voor iedereen geld da het je dichter brengt bij jou.

Verbinding van lichaam en ziel

Het is een simpel stil proces. Tijdens de sessie wordt je begeleidt en ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Dit veld van licht nodigen we je hoger bewustzijn uit om in je lichaam. te komen. Met Soul body Fusion® zal je bewustzijn verhogen en je vollediger verbinden met je ziel. Je cellen beginnen meer licht vast te houden en je begint je af te stemmen op jouw zielenpad. Naarmate de ziel meer volledig in het lichaam verankert, begin je te leven vanaf zielsniveau. Dit zal je bewuste bewustzijn verhogen en je helpen inzichten te krijgen om je op je pad.

Hierdoor kunnen blokkades, spanningen, emoties als vanzelf worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. Het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt en voelt meer verbinding met jou.

Wat kan je na een Soul body Fusion® ervaren.

Snelle spirituele groei,

meer energie,

meer zelfvertrouwen

blijer en meer in je kracht staan

je intuïtie wordt sterker

beter grenzen aan kunnen geven

helemaal in je lichaam en je hart.

Altijd 3 sessies

Soul body Fusion® bestaat altijd uit 3 sessies van een half uur. Het is een onderdeel van de trajecten die ik bied maar kan ook los worden afgenomen. Dit kan ook online.