Archieven Evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Ademwerk en E.T. healingdag

Base for stability Kanaalstraat 254, Utrecht

Om je veilig te voelen zijn we vaak op zoek buiten onszelf om te helen. Echter, wat als je een van de grootste healingtools nu eens altijd hééél dichtbij je hebt…? Daar gaat deze dag over: healing met de hulp van je eigen adem! Met de Adem brengen we de stroming in onze energielichamen op gang – vervolgens kunnen onze Sterrenvrienden nòg gemakkelijker oude energieen, blokkades en stagnerende energieen uit je energielichamen opruimen. Om je veilig te voelen zijn we vaak op zoek buiten onszelf om te helen. Echter, wat als je een van de grootste healingtools nu eens altijd…

Ademcirkel

Base for stability Kanaalstraat 254, Utrecht

Hoe je ademt is van grote invloed op hoe je je voelt. Wil jij minder stress en meer verbinding met jezelf en je lichaam voelen verder verdiepen en op regelmatige basis emoties en stress vrij-ademen. Om zo in een lichtere staat aanwezig te kunnen zijn met je fijne zelf. Dan is deze Ademcirkel zeker iets voor jou. Samen met een groep fijne vrouwen de diepte in. De energie van de groep werkt ondersteunend en versterkt zowel de verbinding met jezelf als de ander.

Test event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eu felis vel eros luctus ultricies. Cras molestie interdum eros. Vivamus volutpat turpis libero, sed pellentesque nunc efficitur et. Praesent ligula sem, pretium vel vestibulum eget, molestie a leo.