Over mij

Jeannette Emmelot

Ademwerk & Healing

Over mij

Even voorstellen

Ik ben Jeannette, Sjamanistisch Ademwerk practitioner, Healer en ik begeleid Holistische EMDR sessies. Mijn route in dit leven was mezelf terugvinden, in rust in vrede met mij. Naast alle hectiek van wat het aardse leven mij biedt, met inmiddels 3 pubers , is dat Echt leven. In overgave. In vrijheid. In flow. En dit is precies wat ik wens voor jou. Met het werk dat ik doe help ik jou terug naar je kern, in contact met jezelf, zodat je vol in je licht kan gaan staan. Met je blije zelf.

Vertrouwen

Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde, dat de onzichtbare wereld meer doet voor ons dan we kunnen bedenken. Ik droom dan ook van een leven in vrijheid en vertrouwen dat alles komt zoals het moet zijn. En dat ieder op mijn levenspad een spiegel voor mij is in wat ik zelf nog te leren heb.

Persoonlijke Ontwikkeling

Na mijn scheiding kreeg ik ruimte voor mezelf, ik zat al langer op het pad van persoonlijke ontwikkeling, had lang het gevoel niet goed genoeg te zijn, niet wetend wat ik hier te doen heb. Maar met het sjamanistisch Ademwerk kwam ik echt op een diepere laag. Er kwamen inzichten door, beelden van mij als kind, als alleen geboren tweeling was ik nooit alleen geweest, al had ik dat wel zo gevoeld. Met een rebirting Ademwerk sessie kwam ik tot inzicht dat ik niet geboren wilde worden . Lang was ik op zoek wie ik was en wat ik hier op aarde kwam doen in dit leven. Niet wetend dat dit remmend was voor mijn proces.

De reis van je leven

Na al het proceswerk dat ik gedaan heb, weet ik nu dat ik graag ook jou wil helpen, op deze reis naar je hart. Ik heb geleerd het leven als een reis te zien, en dat ik mijn missie leef. NU op dit moment! Alles start hier!!! Ik ga graag samen met jou op reis om te ontdekken, wat jou nog in de weg staat wat vrij zijn voor jou betekent.

In mijn vrije tijd zul je me vaak buiten in mijn tuin aantreffen, daar ben ik gelukkig, gegrond en zo blij als een puppy in een veld vol vlinders, tussen de kleuren, geuren van de natuur.

Mijn manier van werken

Ademwerk, holistische EMDR, sjamanisme en healing in (pranic, lemurian healing, light language) vormen mijn basis, maar gaandeweg heb ik van zoveel mooie benaderingen en mensen mogen leren (o.a. familie opstellingen, Kunstzinnig coachen, werken met olien, massage…). Alle kennis en levenservaringen hebben zich gevormd tot mijn manier van werken: intuïtief, in liefde en aanwezigheid. Ga je met me mee op Reis?

Nu jij!

Wat is jouw verhaal? Na het lezen van mijn verhaal, herken jij hier dingen uit? Ik zou er graag samen met jou achter komen.

Samen de uitdaging aangaan? Deel deze pagina op je favoriete platform :)