Sjamanistische healing

Sjamanistische healing

De tijd waarin we leven brengt wat ooit is weggestopt nu omhoog. Vanuit vele vorige levens komen de stagnatie brengende patronen uit het lichaam, de zielegroepen, relaties en familie omhoog. Dat gebeurt omdat jij er klaar voor bent jezelf en de situatie te helpen transformeren. Je niet-eigen energie wordt gezuiverd en je hogere zieledelen kunnen ankeren in je lichaam. Het geeft verlichting op de stukken, patronen, programeringen of blokkades in je leven. Daarnaast krijg ik vaak beelden door die verheldering geven op de situatie waarin je zit.

Wat kan een healing voor je doen?

Een sjamanistische healing zorgt voor diepe tranformatie op alle lagen van je wezen. Het ondersteunt je in een diepere verbinding met jezelf en je omgeving. Je zal meer ontspanning, rust en geborgenheid ervaren, innerlijke kracht en vreugde, eigenliefde, balans en stabiliteit.

Wanneer?

  • Als je voelt dat er steeds dezelfde patronen terugkomen
  • Als je voelt dat het allemaal niet stroomt
  • Als je verlangt naar meer plezier, rust en flow in je leven
  • Je klaar bent voor een nieuw hoofstuk van je leven

Clearen

Vergelijk een healing bv met je gootsteen waar elke keer van alles door heen stroomt, maar waar in de loop van de tijd van alles in die pijp vastplakt en als je er nooit iets aan doet om op te schonen vastloopt. Om weer lekker door te stromen zul je dus van tijd tot tijd op moeten schonen, de bagage, negatieve energien of oude lagen moeten opschonen om weer verder te kunnen groeien. Waardoor je leven weer meer in stroming komt.

Hoe het in z’n werk gaat…

In het voorgesprek bespreken we samen wat voor jou aan de orde is en stellen daarbij je vraag of thema vast voor de behandeling.

Tijdens de healing werken er verschillende gidsen, energien en wezens door mij heen waardoor de opgeslagen energie in je lichaam of energieveld op alle lagen te clearen, opschonen en door gaan stromen.

Na afloop bespreken we de sessie en krijg je aanvullende informatie. Indien er producten zijn die je kunnen ondersteunen in je proces, dan zal ik dat aangeven.

Praktisch

  • De healing kan zowel online als plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Utrecht
  • Een healing kan nooit een medisch advies van een arts of specialist vervangen. Het kan echter wel een heel goede aanvulling zijn.
  • Door healing te combineren met intuïtieve coaching kun je de effectiviteit nog vergroten. Het kan je verder helpen op je pad naar bewustwording en je kunt er op een praktische manier mee aan de slag.

Wil je meer weten, een afspraak maken of wil je weten wat een sjamanistische healing voor jouw kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

Samen de uitdaging aangaan? Deel deze pagina op je favoriete platform :)