Soulbreathing

Soulbreathing

Verlang jij naar meer contact met je gevoel en je lichaam en nog meer vertrouwen op je intuïtie, dan is Soulbreathing zeker iets voor jou. Door je te verbinden met je lijf en je ziel zal je leven en kijk op het leven enorm transformeren.

Wat is Soulbreathing?

Soulbreathing is een zachte vorm van Ademwerk in combinatie met Soulbodyfusion®. Een krachtig energetisch proces met de intentie de frequentie van je lichaam te verhogen en je te verbinden met je ziel.

Terwijl je bewust en continu ademt, creëer je een circuit in je lichaam met een hoog vibrerende energie die door je heen begint te stromen. Dit activeert je chakra’s en opent de energiekanalen van je lichaam. Je cellen beginnen meer licht vast te houden en je begint je af te stemmen op jouw zielenpad.

Alle antwoorden zitten in jou

Door alle stress die we in ons dagelijks leven op het gebied van vrienden, familie, werk en social media ervaren, zijn we de diepste verbinding met onszelf kwijtgeraakt. We missen ons innerlijk kompas, hebben veel twijfels over onszelf en het leven. Terwijl alle antwoorden in onszelf zitten! Door de verbinding met je ziel te versterken kom je terug op de plek waar je je gelieft en geïnspireerd voelt.

Wat levert het je op

  • Doordat je meer kan vertrouwen op je intuïtie weet je wat goed voor je is
  • Je voelt je blij en geliefd
  • Je hebt minder bevestiging nodig van de mensen om je heen want je weet wat je wil
  • Je staat in contact met je eigen kracht, inspiratie en creatie
  • Levensenergie: Je zal de wereld om je heen lichter en meer in flow ervaren

Hoe verloopt een Soulbreathing sessie?

Een soulbreathing kan zowel zitten als liggend. De adem gebruik je als een geleider van energie door je lichaam waardoor je steeds verder in je lichaam zakt. Je komt daarmee in een ander bewustzijn waarbij je op een rustige, zachte manier het lichtwezen dat je bent kan uitnodigen, doorvoelen en erkennen.

Het grote voordeel van deze healing is dat zij zowel online als in persoon gegeven kan worden.

Samen de uitdaging aangaan? Deel deze pagina op je favoriete platform :)