Vuurritueel

Loslaten met de kracht van het vuur

Een vuurcirkel is een krachtige veilige plek, waar we ons vanuit gelijkwaardigheid met elkaar, verbinden, delen en helen. Wil je iets daadwerkelijk loslaten, en voel je de behoefte om dichter bij je zelf te komen. Dan is een vuurcirkel zeker iets voor jou. Je neemt de tijd om dieper te voelen wat er in jou leeft met de krachtige spirit van het vuur. Door deze intentie op te schrijven en aan het vuur te geven, kan je werkelijk loslaten, en vindt er een transformatie plaats

Ontwikkel je oerwijsheid met een vuurritueel

Op een fijne, groene locatie, midden in de stad Utrecht verzamelen we. Met gelijkgestemden rondom een flink knapperend vuur komen we samen. Aan de hand van een oer-oud Indiaas ritueel deel je je eigen-wijsheid en laat je je inspireren door elkaar. We gebruiken oefeningen om weer in verbinding te komen met onszelf en met elkaar. Door dit soort bijeenkomsten kom je dichter bij wat je echt wil en kun je je vrij maken van balast die je niet meer dient.

Vuurritueel met alle aandacht voor jou?

Toch meer interesse in een 1 op 1 vuurritueel sessie, met alle aandacht voor jou en jouw proces? dit kan ook. We volgen hetzelfde pad als de cirkel maar dan afgestemd op jou.

We kunnen daarmee iets meer de diepte in gaan op jouw proces wt je wil loslaten en watt je wil verwelkomen,

Aanmelden & locatie
Deelname is op eigen risico en mogelijk na aanmelding. En jij op zoek naar een betere connectie met met zichzelf en anderen, verdiepen in het kader van iedereen doet doet zijn best zijn beste leven te leven.

Aanmelden kan via info@jeannetteeemmelot.nl

Hoe het vuurritueel verloopt

We starten de cirkel met een meditatieve oefening begeleid door de drum. Hiermee zak je verder in je lijf, je mind wordt rustiger waardoor je beter kan voelen. Je komt hiermee bij je eigen wijsheid je innerlijk weten. En van hieruit gaan we over naar…

Sharing

Met een talking stick, een oud Indiaans ritueel beantwoordt je twee vragen. Wie de talking stick vastheeft spreekt. Denk niet te veel na, vertel wat er op dat moment in je opkomt.

De anderen in de cirkel reageren niet, geen advies, geen oordeel. Maar luisteren met aandacht zonder onderbreking. Daarmee inspireren we elkaar, anders dan in het dagelijks leven en zie je de ander echt.

Loslaten en verwelkomen

We schrijven op wat we los willen laten en geven dit aan het vuur. In het afsluitende rondje zeg je hard op wat je wil verwelkomen en meeneemt naar huis.

Tarieven vuurritueel

Wil je iets daadwerkelijk loslaten? Doe dit dan met de kracht van vuur. gedragen door een groep gelijkgestemden of 1 op 1

Vuurcirkel in groep
1 sessie
van 20:00-22:00 uur€15,-
Individuele loslaat sessie 1 op 1
1 sessie
1 x 60 minuten€60,-
groep sessie
voor bedrijven
10 deelnemers
1x 60 min€250
incl btw
Ook is het mogelijk me voor een evenement in te huren neem contact met me op voor de mogelijkheden!!
Samen de uitdaging aangaan? Deel deze pagina op je favoriete platform :)